06.06.2019.


Raniji predsjednik Crne Gore Filip Vujanović u posjeti Kini

Raniji predsjednik Cne Gore Filip Vujanović, u okviru višednevne posjete Narodnoj Republici Kini, danas je bio gost prestižnog Univerzoteta u Ningbou i imao je sastanak sa rektorom i dekanima tog univerziteta. Oni su iskazali spremnost za uspostavljanje saradnje sa Univerzitetom Crne Gore i raspoloženje da posjete naš Univerzitet kako bi zajednički ispitali mogućnosti saradnje dva univerziteta.

Raniji predsjednik Crne Gore je predstavio studentima i profesorima ovog univerziteta prošlost i sadašnjost Crne Gore i njenu saradnju sa NR Kinom. Na veoma posjećenom promovsanju Crne Gore i njene saradnje sa Kinom raniji predsjednik Crne Gore je odgovarao na brojna pitanja studenata koji su prisustvovali ovoj promociji.

Raniji predsjedni Crne Gore je imao sastanak sa rukovodstvom Ningboa, desetomilionskog grada, koji ima jednu od najvećih Luka u Kini i Aziji i gdje je iskazana spremnost da se razmijene informaciji o mogućnosti saradnje te Luke i Luke Bar u smislu zainteresovanosti za uspostavljanje kvaitetnih trgovačkih veza izmedju dvije Luke.

Raniji predsjednik Crne Gore će sjutra prisustvovati Forumu grdonačelnika u okviru Mehanizma 16+1 čiji je domaćin prije dvije godine bila Podgorica.


Broj čitanja: 423

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora